Çukurova Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğrencileri Ders Öncesi Çevre Temizliği Yaptı

Çukurova Üniversitesi İlahiyat Fakültesi akademik/idari personeli ve öğrencileri fakülte çevresinde mıntıka temizliği yaptı.

Dr. Öğr. Üyesi Ali Hasan Hatalmış koordinasyonunda öğrenciler ders öncesi akademik ve idari personel ile birlikte fakülte çevresinde temizlik yaptı. Fakülte binası önünde toplanan öğrencilere fakülte yönetimi eldiven ve çöp poşetleri dağıttı.

Dr. Öğr. Üyesi Hatalmış, amaçlarının temizlik konusunda farkındalık oluşturmak olduğunu söyledi.

İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hasan Kayıklık ise temizliğin insanın var olduğu yerde zorunlu bir durum olduğuna dikkat çekerek, “Elbette çevremiz kirleniyor. Kirletiliyor. İsteyerek ya da istemeyerek... O halde kirlettiğimiz kadar da temizlemek durumundayız. Bize emanet edilen çevremizi temiz bir şekilde kullanıp gelecek nesillere bırakmamız gerekiyor. Bu amaçla fakültemiz öğrencileriyle bu çalışmaya imza attık. Temizlik bilincinin genele yayılmasını diliyoruz” şeklinde konuştu.