Çukurova Üniversiteli Öğretim Üyeleri Türkiye, Adana ve Çukurova Üniversitesini Her Yerde Tanıtıyor

Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Eğitim Fakültesi Yabancı Diller Eğitimi İngiliz Dil Eğitimi Bölümü Dr. Öğretim Üyesi Meryem Akçayoğlu, “Uluslararası Erasmus Öğretim Elemanı Hareketliliği Haftası” kapsamında Ürdün’ün başkenti Amman’da Jordan Üniversitesini ziyaret etti.

Dr. Öğretim Üyesi Akçayoğlu, Erasmus Öğretim Elemanı Hareketliliği kapsamında Ürdün Üniversitesinde Eğitim Fakültesi Mütercim Tercümanlık ve İngiliz Dili ve Edebiyatı bölümlerinde konuları önceden planlanmış dersler olan birinci dil edinimi, ikinci dil edinimi, kelime yapıları ve İngilizce’de kelime yapıları konularında dersler verdi.

Dr. Öğretim Üyesi Akçayoğlu Amman Büyükelçisini de Ziyaret Etti

Amman Üniversitesi Erasmus +International Staff Week & Study Abroad Fuarı’na da katılan Dr. Öğretim Üyesi Akçayoğlu, Adanalı olan Amman Türkiye Büyükelçisi İsmail Aramaz'a nezaket ziyaretinde bulundu.