Kültür Sanat

...

Çukurova Üniversitesi 28. Bahar Şenliğinde Öğrenciler yirmi7 İle Coştu

Çukurova Üniversitesi 28. Bahar Şenliğinde Öğrenciler yirmi7 İle Coştu

Çukurova Üniversitesi Rektörlüğü tarafından organize edilen 28. Bahar Şenliği’nin ikinci gününde de renkli görüntüler yaşandı. Tüm etkinlik boyunca Rektör Prof. Dr. Meryem Tuncel öğrencileri yalnız bırakmayıp stantları gezerek tek tek öğrencilerle sohbet etti.

 

Pandemi dolayısıyla yapılamayan geleneksel bahar şenliği bu yıl büyük bir coşku ile başladı. Çukurova Üniversitesi yerleşkesinde çeşitli aktivitelerin yer aldığı bahar şenliğinde öğrenciler gün boyunca çeşitli aktivitelerle zaman geçirirken şenlik alanında renkli görüntülerin oluşmasına neden oldu.

 

Öğrenciler Farklı Aktivitelerle Gönüllerince Eğlendi

Çukurova Üniversitesi 28. Bahar Şenliği’nde açılış seremonisinin ardından şenlik alanını dolduran binlerce öğrenci konferans, söyleşi ve etkinliklerle bahar şenliğine renk kattı. Ok atma, binicilik, satranç, denge bisikleti, bocce, halat çekme, akıl ve zeka oyunları, dart, halk dansları ve birçok etkinlikle çılgınlar gibi eğlenen Çukurova Üniversiteli öğrenciler, Genç Ofis Müzik Grubu, Spontane, Escape, Filtre gruplarının gündüz sahne performanslarıyla şenlik alanından bir dakika bile ayrılmadı.

 

Rektör Prof. Dr. Tuncel Şenlik Alanında Öğrencileri Yalnız Bırakmadı

Rektör Prof. Dr. Meryem Tuncel de öğrencileri yalnız bırakmayıp tüm stantları gezerek tek tek öğrencilerle ilgilendi. Öğrenci konseyi tarafından düzenlenen Ödüllü Ses Yarışması ise öğrenciler tarafından ilgiyle izlendi. Yarışma sonunda birinci gelen öğrenciye Öğrenci konseyi tarafından kupa verildi.    

 

“Duvarların Ötesi” Tiyatro Oyunu Büyük Alkış Aldı

ÇÜ devlet konservatuvarı Sahne sanatları oyunculuk ana sanat dalı tarafından sahnelenen Duvarların Ötesi tiyatro oyunu da öğrenciler tarafından ilgiyle izlendi. Afife Jale Tiyatro Salonu’nda sahnelenen oyun izleyenlerden büyük alkış aldı.

 

UNİLİG Müsabakaları Voleybol Final Maçı Tamamlandı

Bahar Şenlikleri kapsamında organize edilen UNİLİG Spor müsabakaları kapsamında Voleybol erkek ve kadın takımlarının final müsabakası tamamlanarak dereceye şampiyon olan takıma ödülleri düzenlenen törenle takdim edildi.

 

 

Bahar Şenliği’nin İkinci Gün Finali Şarkıcı yirmi7 Oldu

Çukurova Üniversitesi 28. Bahar Şenliğinin ikinci gününün finali ise yirmi7 konseri ile son buldu. Açık Hava Amfisi’ni dolduran öğrenciler şarkıcı yirmi7’nin performansına eşlik etti.