Kültür Sanat

...

Çukurova Üniversitesi 28. Bahar Şenliği İle Coştu

Çukurova Üniversitesi 28. Bahar Şenliği İle Coştu

Çukurova Üniversitesi Rektörlüğü tarafından organize edilen 28. Bahar Şenliği’nin birinci gününde öğrenciler gönüllerince eğlendi.

 

Pandemi dolayısıyla yapılamayan geleneksel bahar şenliği bu yıl büyük bir coşku ile başladı. Çukurova Üniversitesi yerleşkesinde çeşitli aktivitelerin yer aldığı bahar şenliğinde öğrenciler gün boyunca gönüllerince eğlendi.

3 gün sürecek olan ‘Çukurova Üniversitesi 28. Bahar Şenliği’nde açılış seremonisinin ardından şenlik alanını dolduran binlerce öğrenci konferans, söyleşi ve etkinliklerle bahar şenliğine renk kattı.

 

Binlerce Öğrenci Şenlik Alanından Bir Dakika Bile Ayrılmadı

Ok atma, binicilik, satranç, denge bisikleti, bocce, halat çekme, akıl ve zeka oyunları, dart, halk dansları ve birçok etkinlikle çılgınlar gibi eğlenen Çukurova Üniversiteli öğrenciler, Genç Ofis Müzik Grubu, Aritmi, Her Kafadan Bir Ses ve Megaband gruplarının gündüz sahne performanslarıyla şenlik alanından bir dakika bile ayrılmadı. 

 

Çukurova Üniversitesi 28. Bahar Şenliği’ne Color Fest Renk Kattı

Renkli görüntülerin ortaya çıktığı bahar şenliğine color fest ise ayrı bir renk kattı. Çukurova Üniversitesi Bahar Şenliği’nin olmazsa olmazları arasında yer alan Color Fest etkinliğinde öğrenciler özel hazırlanan rengârenk toz boyalarla şenlik alanına ayrı bir renk kazandırdı.

 

Bahar Şenliğinin İlk Gün Finali Şarkıcı Göksel’le Oldu

Çukurova Üniversitesi 28. Bahar Şenliğinin ilk gününün finali ise Göksel konseri ile son buldu. Konser alanına gelen Rektör Prof. Dr. Meryem Tuncel öğrencilerin sevgi tezahüratlarıyla karşılanırken 3 bin kişilik Açık Hava Amfisi’ni dolduran öğrenciler Şarkıcı Göksel’e konser sonuna kadar eşlik etti.