Kampus

...

Rektör Prof. Dr. Tuncel Özel Eğitim Öğrenci ve Öğretmenlerini Ziyaret Etti

Rektör Prof. Dr. Tuncel Özel Eğitim Öğrenci ve Öğretmenlerini Ziyaret Etti

Prof. Dr. Tuncel: “Çukurova Üniversitesi Olarak Özel Gereksinimli Çocuklarımızın Yanındayız”

 

Kentle iç içe bir üniversite olma yolunda birçok adım atan Çukurova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Meryem Tuncel eğitimcilerle bir araya geldi. Cumhuriyet Ortaokulu’nda yeni açılan özel eğitim sınıfını ziyaret eden Prof. Dr. Tuncel, hediyeleştiği çocuklarla keyifli bir gün geçirdi.

 

Çukurova Üniversitesi marka değerini hem kentte, hem ülke genelinde, hem de uluslararası arenada yükseltmeyi hedefleyen Çukurova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Meryem Tuncel, Öğretmenler Günü dolayısıyla bir dizi ziyarette bulundu. Ziyaretinin ilkini Cumhuriyet Ortaokulu’na gerçekleştiren Prof. Dr. Tuncel’e, İl Milli Eğitim Müdürü Yaşar Koçak, Aile ve sosyal Hizmetler İl Müdürü Nevzat Özer, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Erdal Denge, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Coşkun Çelebi, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Musa Yıldızhan, Cumhuriyet Ortaokulu Müdürü Mehmet Polat, özel eğitim öğretmenleri Fatma Aktan, Gizem Kaya, Ülkü Karacan ve Muharrem Demirbaş eşlik etti.

 

Özel Eğitim sınıfında eğitim gören çocuklarla sohbet edip onlara hediyeler veren Rektör Prof. Dr. Meryem Tuncel’e öğrenciler yakın ilgi gösterdi.

 

Rektör Prof. Dr. Tuncel Özel Gereksinimli Çocuklar ve Öğretmenleriyle Bir Araya Geldi

Yöneticilerden okul ve öğrenciler hakkında bilgi alan Prof. Dr. Tuncel, Türkiye’nin önde gelen eğitim kurumlarından olan Çukurova Üniversitesi olarak, özel gereksinimli çocukların ve eğitimcilerin yanında olduklarını söyledi.

Dünyadaki en fedakâr mesleklerin başında öğretmenliğin geldiğine işaret eden Prof. Dr. Tuncel, “Öğretmenlik bedeli hiçbir maddi karşılıkla ölçülemeyecek kadar çok kıymetli ve kutsaldır.” dedi.

Rektör Prof. Dr. Meryem Tuncel, “Öncelikle, özel gereksinimli çocuklarımıza böyle güzel bir eğitim hizmeti verdiği için Adana Milli Eğitim Müdürlüğüne; çocuklarımızın topluma kazandırılması için fedakârca ve üstün gayretle çalışan öğretmenlerimize şükranlarımızı sunuyoruz. Vatanımızın geleceği olan gözbebeğimiz çocuklarımızın milli bilinç içinde düşünen, üreten ve edindiği kazanımları ülkesinin yararına kullanan bireyler olarak yetişmelerinde kuşkusuz ki öğretmenlerimizin rolü çok büyük. Eğitime gönül vermiş tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutluyorum. İyi ki varlar…”