Kampus

...

Prof. Dr. Tuncel Karaisalı MYO’daydı

Prof. Dr. Tuncel Karaisalı MYO’daydı

Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Rektörü Prof. Dr. Meryem Tuncel meslek yüksekokulları ziyaretleri kapsamında ilçelerde bulunan yüksekokulları ziyaret etmeye devam ediyor. Rektör Prof. Dr. Meryem Tuncel Karaisalı MYO’da incelemelerde bulundu.

 

Rektör Prof. Dr. Tuncel’e ziyaretinde Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Süha Berberoğlu, Prof. Dr. Hayri Levent yılmaz, Prof. Dr. İlter Ünlükaplan, Genel Sekreter vekili Dr. Mehmet Cingöz eşlik ederken Yüksekokul Müdürü Prof. Dr. Ramazan Bilgin teknik ve fiziki donanımlar hakkında bilgi aktardı.

 

Prof. Dr. Bilgin: “Öğrencilerimiz Yurt Sorunu Yaşıyor”  

Prof. Dr. Bilgin, ÇÜ Karaisalı Meslek Yüksekokulunun Adana'ya ve Çukurova Üniversitesi Yerleşkesine 50 km uzaklıkta olduğunu hatırlatarak Bilgisayar Programcılığı, Harita ve Kadastro, Makine, İş Sağlığı ve Güvenliği, Seracılık, Bilgisayar Destekli Tasarım ve Tıbbi ve Aromatik Bitkiler Programlarında eğitim öğretime devam ettiklerini söyledi. Prof. Dr. Bilgin, akademik ve idari kadroyla ilgili de bilgiler aktararak öğrencilerin yurt sorunundan söz etti.

 

Prof. Dr. Tuncel: “Yurt Sorununun Çözümü İçin İlgili Kurum ve Kuruluşlarla İrtibat Halindeyiz”

Yüksekokullardaki programlarda mühendisler ile teknisyenler arasında iletişimi sağlayacak teknik ara eleman yetiştirildiğine değinen Prof. Dr. Tuncel, MYO’ların önemli bir görev üstlendiğine dikkat çekti. Prof. Dr. Tuncel, yurt sorununun çözümü için ilgili kurum ve kuruluşlarla irtibat halinde olduklarını bildirerek, öğrencilerin bu sorununu çözebilmek için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

Daha sonra Rektör Prof. Dr. Tuncel ve berberindekiler Karaisalı MYO binasını gezerek fiziki şartlarını yerinde inceledi. Ziyaret anı fotoğrafı çekilmesiyle son buldu.