Vali Mahmut Demirtaş, ÇÜMERLAB'da İncelemelerde Bulundu

Adana Valisi Mahmut Demirtaş, Çukurova Üniversitesi'nde birçok alanda sürdürülen bilimsel çalışmaların kalitesini arttırmak,  sanayi kuruluşlarına yönelik AR-GE faaliyetlerini desteklemek amacıyla faaliyet gösteren Çukurova Üniversitesi Merkezi Araştırma Laboratuvarı’nda  (ÇÜMERLAB) incelemelerde bulundu.

Vali Mahmut Demirtaş, Çukurova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Kibar ile ÇÜMERLAB Müdürü Prof. Dr. Gülfeza Kardaş ve Merkez Müdür Yardımcısı Doç. Dr. Ahmet Ekicibil’den, gerçekleştirilen bilimsel çalışmalar hakkında ayrıntılı bilgiler aldı.

Laboratuvar yetkililerince verilen bilgilerde, merkez bünyesinde bulunan cihazların; fizik, kimya, biyoloji, tarım, gıda, hayvancılık, çevre, malzeme,  maden, tıp, eczacılık, diş hekimliği ve enerji gibi birçok alanda araştırmalara hizmet verebilecek kapasitede olduğu ifade edildi.

Vali Mahmut Demirtaş, Rektör Prof. Dr. Mustafa Kibar'ın şahsında ÇÜMERLAB görevlilerine verdikleri bilgilerden dolayı teşekkür etti ve çalışmalarında başarılar diledi.