Kampus

...

Geleneksel Dişe Diş Araştırma Günleri Yapıldı

Geleneksel Dişe Diş Araştırma Günleri Yapıldı

Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Diş Hekimliği Fakültesi tarafından her yıl geleneksel olarak gerçekleştirilen Dişe Diş Araştırma Günlerinin 5. si Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi Hipokrat Konferans Salonu’nda yapıldı.

 

Geniş bir katılımın olduğu etkinliğe başta Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Serdar Toroğlu olmak üzere diğer akademisyenler, uzmanlar ve öğrenciler ilgi gösterdi. Etkinlik öncesi katılımcılar Dişe Diş Araştırma Günleri hatırası anısına hazırlanan stantta fotoğraflar çektirdi.

Toplantının açılışında düzenleme kurulu adına konuşan Doç. Dr. Funda Gülay Kadıoğlu, dişe diş araştırma günlerinin tarihçesi hakkında bilgilendirme yaptı.

Doç. Dr. Kadıoğlu, Geleneksel hale gelen ve bu yıl 5. organize Edilen Dişe Diş Araştırma Günlerinin öğrenciler için hazırlanan özel bir gün olduğunu, organizasyonda yoğun çaba ve emek harcandığını dile getirdi. Doç. Dr. Kadıoğlu, beş organizasyonu büyük bir özenle gerçekleştiren ve emeği geçen herkese teşekkür etti.

 

Doç. Dr. Kadıoğlu’nun konuşmasının ardından ilk olarak “Sosyal Medya, Hastaların Gömülü Diş Operasyonu Hakkındaki Korkularını Nasıl Etkiler” konulu sunumlarını Hilal Gülcan Seyfioğlu ve Ezgi Demirel slayt gösterileriyle destekleyerek gerçekleştirdi. Daha sonra diğer isimlerde sırayla sunumlarını gerçekleştirdi.

Yapılan sunumların ardından dereceye girenlere ödülleri verildi ve sertifika töreni düzenlendi. Etkinlik müzik dinletisiyle sona erdi.