Kampus

...

Prof. Dr. Münir Ziya Lugal Göksu Emekli Oldu

Prof. Dr. Münir Ziya Lugal Göksu Emekli Oldu

Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Su Ürünleri Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Münir Ziya Lugal Göksu emekli oldu.

 

Su Ürünleri Fakültesi konferans salonunda gerçekleştirilen kurumsal emeklik törenine Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Seyhan Tükel, Su Ürünleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Tufan Eroldoğan, akademisyenler ve Prof. Dr. Göksu’nun ailesi, yakınları ve öğrencileri katıldı.

 

Prof. Dr. Münir Ziya Lugal Göksu’nun özgeçmişinin okunmasıyla başlayan törende açılış konuşmasını Dekan Prof. Dr. Tufan Eroldoğan yaptı. Prof. Dr. Eroldoğan akademiye katkılarından dolayı Prof. Dr. Göksu’ya teşekkür ederek emeklilik hayatında başarılar diledi.

 

Prof. Dr. Tükel: “Akademiye Katkılarınızın Devam Etmesini Bekliyoruz.”

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Seyhan Tükel ise Prof. Dr. Göksu’nun birçok öğrenci yetiştirdiğine değinerek Çukurova Üniversitesi’ne yaptığı katkılardan dolayı teşekkür etti. Prof. Dr. Göksu’nun iyi bir hoca olmanın yanında iyi bir baba, iyi bir eş olduğuna da değinen Prof. Dr. Tükel, emeklilik hayatında da akademiye katkılarının devamını beklediklerini ve kapılarının her zaman açık olduğunu söyledi.

 

Duygu Dolu Anlar Yaşandı.

Açılış konuşmalarının ardından Prof. Dr. Göksu’ya bir de sürpriz yapıldı. Yurt dışında bulunan ve emeklik törenine katılamayan Prof. Dr. Göksu’nun oğulları ve yakınları tarafından hazırlanan video duygusal anların yaşanmasına neden oldu.

Prof. Dr. Göksu’nun arkadaşlarının kürsüye gelerek anılarını anlatmasının ardından Rektörlük adına Prof. Dr. Seyhan Tükel Prof. Dr. Göksu’ya çiçek takdim ederken Dekanlık adına ise Prof. Dr. Eroldoğan hediye ve plaketini takdim etti.

 

Kurumsal emeklik töreni fuaye alanında gerçekleştirilen kokteylde Prof. Dr. Göksu’nun emeklilik pastasını kesmesiyle son buldu.