Kültür Sanat

Doç. Dr. Alpat Katmanlar İsimli Sergi Açtı

Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi Tekstil ve Moda Tasarımı Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Fatma Engin Alpat’ın ‘Katmanlar’ isimli sergisi sanatseverlerden büyük ilgi gördü.

21 Eser Sanatseverlerin Beğenisine Sunuldu.

Evrensel nitelikte bilgi ve sanat üreten, araştırmacı, katılımcı, paylaşımcı özgün ve estetik değerlere sahip, çağdaş bir eğitim vermeyi amaçlayan ÇÜ Güzel Sanatlar Fakültesi akademisyenleri yaptıkları çalışmalarla sanatseverlerin beğenisini kazanıyor.

Bilim, sanat ve kültüre katkı sağlamak; mesleki alanlarında yetkin, toplumsal değerlere saygılı mezunlar ve akademisyenler yetiştirmeyi hedefleyen Tekstil ve Moda Tasarımı Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Fatma Engin Alpat Adana Gündoğdu Art Gallery’ de açtığı sergide birbirinden özel tasarımlarla görücüye çıktı.

‘Katmanlar’ isimli sergide 21 adet tekstil ve giysi sergilendi.